De Pastorie Brasserie Restaurant

De Pastorie Brasserie Restaurant is een Restaurant gelegen aan Ton Schultenplein 2 in Ootmarsum.

Meer informatie over De Pastorie Brasserie Restaurant in Ootmarsum

Ons restaurant De Pastorie is gevestigd naast het Museum van Ton Schulten in een stijlvol en karakteristiek pand. Bij ons kunt u genieten van kleurrijke schilderijen en heerlijke gerechten. Ons fantastische team bereidt elke dag met zorg en passie prachtige producten. U kunt bij ons reserveren door op de blauwe R rechtsonder te klikken. Onze liefde voor lekker eten staat bij ons op nummer 1. We ontvangen elke dag verse producten van onze leveranciers en onze keukenbrigade maakt er een feestje van. Heeft u eet-/dieetwensen of allergieën? Neem gerust contact met ons op. Voor groepen van 15 personen of meer kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We bieden verschillende voorgerechten aan, zoals truffelmayonaise, tonijn tataki en Parmezaan met bospaddenstoelen. Daarnaast hebben we ook arrangementen, zoals een kleurrijke lunch bij ons restaurant en een bezoek aan Museum Ton Schulten. Beleef Ootmarsum organiseert avontuurlijke belevenissen en kan je helpen bij het organiseren van een feest. We accepteren cadeaubonnen van De Pastorie en zijn bereikbaar via e-mail en telefoon op specifieke dagen en tijden. Ons restaurant bevindt zich op Ton Schultenplein 2 in Ootmarsum.

Wil je weten wat De Pastorie Brasserie Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pastorie Brasserie Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pastorie Brasserie Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pastorie Brasserie Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar De Pastorie Brasserie Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pastorie Brasserie Restaurant

Bezoekers bekeken ook