Café Restaurant Rouwers

Café Restaurant Rouwers is een Restaurant gelegen aan Denekamperstraat 74 in Agelo.

Meer informatie over Café Restaurant Rouwers in Agelo

Café Restaurant Rouwers is een gezellig horecabedrijf gelegen in het prachtige Twentse landschap. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart waar gasten zowel op het terras als in het restaurant kunnen genieten. Het bedrijf is al vele generaties in handen van de familie Rouwers en staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en gezellige sfeer. Gasten kunnen genieten van een prachtige ligging, ruime parkeerplaats, kindvriendelijke speeltuin en een barbecue gelegenheid. Het restaurant beschikt ook over zowel een binnen- als buitenspeeltuin, die optimaal onderhouden wordt en afgeschermd is van de provinciale weg. Café-Restaurant Rouwers biedt ook mogelijkheden voor feesten en partijen. De openingstijden variëren per seizoen, maar het restaurant is doorgaans geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 10:00 uur. Op maandag en dinsdag is het gesloten. Het laatste nieuws en recensies van gasten zijn te vinden op de website van het restaurant.

Wil je weten wat Café Restaurant Rouwers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant Rouwers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant Rouwers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant Rouwers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Café Restaurant Rouwers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant Rouwers

Bezoekers bekeken ook