Grand Café de Wal

Grand Café de Wal is een Restaurant gelegen aan Oostwal 6 in Ootmarsum.

Meer informatie over Grand Café de Wal in Ootmarsum

Grand Cafe de Wal biedt een 5-gangen diner met 5 bijpassende Othmar bieren aan voor €69,95 per persoon. Tijdens het diner zal brouwmeester Guus aanwezig zijn om uitleg te geven over de bieren. Daarnaast hebben ze ook een eigen huislikeur genaamd 'n Walleke, die je kunt kopen voor €18,95. Je kunt ook een cadeaubon kopen voor een luxe lunchplank, een rondje De Wal of een bedrag naar keuze. Bij Biercafé De Poort kun je genieten van lokale- en speciale bieren en elke donderdag is het speciaalbieravond. Het adres van Grand Cafe de Wal is Oostwal 6 in Ootmarsum.

Wil je weten wat Grand Café de Wal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café de Wal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café de Wal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café de Wal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Grand Café de Wal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café de Wal

Bezoekers bekeken ook