Yogazin

Yogazin is een Sportschool gelegen aan De Klauwier 17 in Denekamp.

Meer informatie over Yogazin in Denekamp

René Kamphuis is een yogadocent uit Denekamp die al jarenlang yogalessen verzorgt in verschillende steden. Hij is geboren in 1958 en heeft drie kinderen met zijn partner Monique. Na een carrière van 15 jaar in de ICT, besloot René zich te richten op het geven van yogalessen. Hij heeft de docentenopleiding Rajayoga gevolgd aan de yogaschool in Enschede van 2001 tot 2005. Daarna heeft hij de vijfjarige opleiding tot yogadocent aan de Viniyoga Vormingsschool in België afgerond, gevolgd door een driejarige nascholing. Deze opleiding wordt erkend door de Europese Yoga Unie en René is ook aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Hij verzorgt yogalessen in Denekamp, Ootmarsum en Almelo sinds 2004. Voor meer informatie kan je contact opnemen met René via zijn contactgegevens.

Wil je weten wat Yogazin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogazin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogazin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogazin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Yogazin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogazin

Bezoekers bekeken ook