Welman Winkel

Welman Winkel is een Doe-het-zelfzaak gelegen aan Legtenbergerstraat 15 in Weerselo.

Meer informatie over Welman Winkel in Weerselo

Welman Winkel in Weerselo is een winkel met een breed assortiment aan producten. Het adres van de winkel is Legtenbergerstraat 15, 7595 XA Weerselo. Je kunt contact opnemen met de winkel via telefoonnummer 0541-299328 of via e-mailadres jorieke@welmanwinkel.nl. De winkel heeft verschillende openingstijden. Op maandag is de winkel geopend van 8:30 tot 13:00 uur. Op dinsdag tot en met donderdag is de winkel geopend van 8:30 tot 18:00 uur. Op vrijdag is er een koopavond en is de winkel geopend van 8:30 tot 20:00 uur. Op zaterdag is de winkel geopend van 8:30 tot 16:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Tot slot wordt er nog gewerkt aan de website van Welman Winkel.

Wil je weten wat Welman Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Welman Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Welman Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Welman Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Welman Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Welman Winkel

Bezoekers bekeken ook