Volleybalvereniging Saasveldia

Volleybalvereniging Saasveldia is een Volleybalclub gelegen aan Van Reedestraat 2 in Saasveld.

Meer informatie over Volleybalvereniging Saasveldia in Saasveld

Volleybalvereniging Saasveldia biedt jong en oud, beginners en ervaren volleyballers de mogelijkheid om te volleyballen. Ze hebben verschillende teams, waaronder herenteams, damesteams, jeugdteams en CMV-teams. Daarnaast is er ook een kindergym/volleybalspeeltuin voor de allerkleinsten. In het weekend spelen ze wedstrijden in de Nevobo competitie en ze trainen meerdere keren per week om goed voor de dag te komen. Naast het volleyballen zijn de leden ook actief bij andere activiteiten, zoals de jaarlijkse kerstkar-actie en de plantjesactie in het voorjaar. Als je lid wilt worden van Saasveldia, kun je je aanmelden via secretaris@saasveldia.nl.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Saasveldia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Saasveldia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Saasveldia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Saasveldia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Volleybalvereniging Saasveldia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Saasveldia

Bezoekers bekeken ook