Vleeshouwerij Saasveld

Vleeshouwerij Saasveld is een Slagerij gelegen aan Drosteweg 10-A in Saasveld.

Meer informatie over Vleeshouwerij Saasveld in Saasveld

Bij Vleeshouwerij Saasveld staat het welzijn van de dieren en de kwaliteit van het vlees centraal. De dieren hebben alle ruimte en worden gevoed met een evenwichtige voeding, wat resulteert in sappig en mals vlees. Het bedrijf hecht waarde aan authenticiteit en eerlijkheid, met nauw contact met boeren en vlees van eigen slacht. Ze zijn open en transparant over waar het vlees vandaan komt en welke ingrediënten worden gebruikt. In de plattelandswinkel van de Vleeshouwerij is er de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Bij Vleeshouwerij Saasveld krijg je altijd gezond, eerlijk en smaakvol vlees, dat met liefde en respect voor de natuur en de dieren is bereid. Ze bieden ook andere producten aan, zoals worst, wild, diepvriesvoordeel, voordeelpakketten en wijn. Daarnaast bieden ze cateringdiensten aan en werken ze samen met horecagelegenheden en grootverbruikers. Klanten zijn lovend over de kwaliteit en prijs van het vlees. Het bedrijf is gevestigd in Saasveld en heeft diverse openingstijden.

Wil je weten wat Vleeshouwerij Saasveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleeshouwerij Saasveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleeshouwerij Saasveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleeshouwerij Saasveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Vleeshouwerij Saasveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleeshouwerij Saasveld

Bezoekers bekeken ook