Vintable by Demasko

Vintable by Demasko is een Meubelwinkel gelegen aan Beusemkolkweg 8 in Tilligte.

Meer informatie over Vintable by Demasko in Tilligte

Bij Vintable vind je unieke zit-sta tafels die volledig in hoogte verstelbaar zijn. Ze hebben verschillende soorten tafelbladen en onderstellen, zoals gietijzer, metaal en eikenhout. Er zijn ook tafels op vaste hoogte beschikbaar. Een van de uitgelichte producten is de in hoogte verstelbare zit-sta eettafel, ideaal voor feestjes en borrels. Je kunt bij Vintable je eigen tafel samenstellen door te kiezen uit verschillende tafelbladen en onderstellen. De tafel wordt gratis gemonteerd en geleverd, en de kwaliteit is hoog. In de showroom kun je het aanbod bekijken en advies krijgen. Je kunt contact opnemen via e-mail, telefoon of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Vintable by Demasko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vintable by Demasko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vintable by Demasko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vintable by Demasko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Vintable by Demasko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vintable by Demasko

Bezoekers bekeken ook