Veldpracht

Veldpracht is een Winkel gelegen aan Hesselman 2 in Rossum.

Meer informatie over Veldpracht in Rossum

Mireille is een ervaren bloemiste met een passie voor persoonlijk bloemwerk en moderne landelijke woondecoratie. Haar liefde en respect voor de natuur komen tot uiting in haar kleurgebruik en het gebruik van natuurlijke materialen. Ze heeft een assortiment van moderne landelijke woondecoraties en haar bloemwerk is op afspraak verkrijgbaar. Daarnaast verkoopt ze ook producten zoals een dinerkaarshouder, een prehistorische landpinball en een ansichtkaart genaamd "What a cloud of a baby". Je kunt haar vinden op het adres Hesselman 2, 7596 JH Rossum en contact met haar opnemen via telefoonnummer 06-11086200 of e-mailadres info@veldpracht.nl.

Wil je weten wat Veldpracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veldpracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veldpracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veldpracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Veldpracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veldpracht

Bezoekers bekeken ook