Vasterink Installaties BV

Vasterink Installaties BV is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Echelpoelweg 7 in Weerselo.

Meer informatie over Vasterink Installaties BV in Weerselo

Vorige week hebben Marcel en Raymond de onderhoudstraining gevolgd voor de stukhoutketels van Fröling en zijn beiden geslaagd. Er worden maatregelen getroffen met betrekking tot het coronavirus, maar thuiswerken is geen optie voor de monteurs. Het bedrijf is al meer dan 19 jaar een erkend leerbedrijf en is op zoek naar leerlingen E/W monteurs die stage willen lopen. Er is een verplichte certificering voor het installeren van cv-ketels vanwege het hoge aantal ongevallen. Het bedrijf heeft een proactieve houding en werkt samen met tevreden opdrachtgevers. Er worden referenties gegeven van Badkamers Landhuishotel De Bloemenbeek, Hazemeijer Hengelo, Dubbele warmtepomp en Duurzame woning. Het bedrijf heeft vestigingen in Weerselo en De Lutte.

Wil je weten wat Vasterink Installaties BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vasterink Installaties BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vasterink Installaties BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vasterink Installaties BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Vasterink Installaties BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vasterink Installaties BV

Bezoekers bekeken ook