V.O.F. Scholten-Wennink

V.O.F. Scholten-Wennink is een Groenteboer gelegen aan Kloppendijk, Hanzeweg 50 in Denekamp.

Meer informatie over V.O.F. Scholten-Wennink in Denekamp

Jan en Elize Scholten Groente & Fruit is een vertrouwd adres voor kwalitatief hoogwaardige groente en fruit in de regio. Ze staan al tientallen jaren bekend om hun uitgebreide assortiment, met seizoengroenten en specifieke producten zoals schorseneren en pastinaken. Als een product niet in hun assortiment te vinden is, bieden ze de mogelijkheid om het vooraf te bestellen. In de zomer is hun kraam gevuld met heerlijke zomerse vruchten zoals aardbeien, frambozen, bramen en bosbessen. Voor contactinformatie kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat V.O.F. Scholten-Wennink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Scholten-Wennink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Scholten-Wennink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Scholten-Wennink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar V.O.F. Scholten-Wennink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Scholten-Wennink

Bezoekers bekeken ook