Twentse Klootschieters Combinatie

Twentse Klootschieters Combinatie is een Sportclub gelegen aan Stadtlohnallee 13 in Weerselo.

Meer informatie over Twentse Klootschieters Combinatie in Weerselo

De Twentse Klootschieters Combinatie (TKC) is een afdeling van de Nederlandse Klootschiet Bond. Hertme 1 heeft zich teruggetrokken uit de TKC-straatcompetitie, waardoor er een nieuw overzicht is gemaakt voor de competitie. De data voor de wintercompetitie dames 2023-2024 zijn ook bekendgemaakt. Verder zijn er verschillende downloads beschikbaar, zoals het wedstrijdschema voor 2023-2024 en het competitieboekje. Ook zijn er uitslagen van de senioren-, junioren- en damescompetities te vinden. Er zijn notulen van vergaderingen en foto's van verschillende evenementen, waaronder de TKC-cup winnaars van 2023. FH LOOHUIS BV is de hoofdsponsor van de TKC. Verschillende verenigingen maken deel uit van de TKC, zoals De Brink, De Gunne, Hertme, H.K.V., Lattrop Breklenkamp, Nijstad, Oud Ootmarsum, Soasel en Wilskracht. Het archief van de TKC gaat terug tot 1972.

Wil je weten wat Twentse Klootschieters Combinatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twentse Klootschieters Combinatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twentse Klootschieters Combinatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twentse Klootschieters Combinatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Twentse Klootschieters Combinatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twentse Klootschieters Combinatie

Bezoekers bekeken ook