Twents eetcafé Melkbeernke

Twents eetcafé Melkbeernke is een Eetcafé gelegen aan Vledderstraat 20 in Denekamp.

Meer informatie over Twents eetcafé Melkbeernke in Denekamp

In het Twentse dorp Denekamp bevindt zich het eetcafé Melkbeernke, waar met lokale en regionale producten wordt gewerkt. Gastheer Roy Oude Egbrink zorgt voor een warm welkom in het restaurant, dat bekend staat om zijn uitstekende keuken en sfeervolle inrichting. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras. Melkbeernke is uitgeroepen tot het beste restaurant in de gemeente Dinkelland op basis van het hoogste aantal stemmen en de hoogste waardering. Op de menukaart vind je gerechten die met lokale en regionale producten zijn bereid. Door samen te werken met lokale boeren, telers en producenten, biedt Melkbeernke ingrediënten van hoge kwaliteit. De kaart verandert regelmatig door het gebruik van seizoensproducten. Het eetcafé koopt direct bij lokale en regionale producenten en biedt hen een goede prijs. De naam Melkbeernke is afkomstig van de bijnaam van opa Bernhard Oude Egbrink, die vroeger melk ophaalde bij de boeren. Later werd deze bijnaam ook de bijnaam van de eigenaar en chef-kok Roy. Melkbeernke is gevestigd op Vledderstraat 20 in Denekamp en is te bereiken via telefoonnummer 0541 296269 of e-mailadres info@melkbeernke.nl.

Wil je weten wat Twents eetcafé Melkbeernke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twents eetcafé Melkbeernke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twents eetcafé Melkbeernke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twents eetcafé Melkbeernke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Twents eetcafé Melkbeernke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twents eetcafé Melkbeernke

Bezoekers bekeken ook