Twents Broodhoes Ootmarsum

Twents Broodhoes Ootmarsum is een Bakkerij gelegen aan De Meierij 15 in Ootmarsum.

Meer informatie over Twents Broodhoes Ootmarsum in Ootmarsum

Het Twents Broodhoes is dé plek in Twente voor ambachtelijk gebakken brood en banket. Met vijf vestigingen verspreid over Twente, zijn ze stevig verankerd in de Twentse cultuur en natuur. Alle ingrediënten voor het ambachtelijke brood en banket zijn natuurproducten, wat je ook echt proeft, ziet en ruikt. Het Twents Broodhoes biedt een breed scala aan specialiteiten, zoals het dungesneden Pinners roggebrood, de feestelijke krentenwegge, het donkere Dinkelstoetje, het lichte Noaberbol brood, het rijk gevulde Low-Carb notenbrood, de stoere Oalen Griezen en het unieke Othmar donker meergranenbrood. Deze specialiteiten zijn alleen verkrijgbaar bij het Twents Broodhoes en worden gemaakt volgens oude recepten. Bezoek een van hun winkels in Ootmarsum, Oldenzaal of De Lutte of bestel direct via de mail.

Wil je weten wat Twents Broodhoes Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Twents Broodhoes Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Twents Broodhoes Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Twents Broodhoes Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Twents Broodhoes Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Twents Broodhoes Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook