Ton Schulten Stichting

Ton Schulten Stichting is een Museum gelegen aan Stobbenkamp 72 in Ootmarsum.

Meer informatie over Ton Schulten Stichting in Ootmarsum

Welkom op de website van de Ton Schulten Stichting. Deze stichting heeft een aantal belangrijke doelstellingen. Ten eerste is het doel van de stichting om het werk van kunstenaar Ton Schulten te bewaren en te promoten. Ton Schulten is een bekende Nederlandse kunstenaar die vooral bekend staat om zijn kleurrijke landschappen. Daarnaast heeft de stichting als doel om het werk van Ton Schulten toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dit wordt onder andere gedaan door het organiseren van tentoonstellingen en het uitgeven van boeken en kunstwerken. Verder wil de stichting ook jonge kunstenaars ondersteunen, met name op het gebied van kleurgebruik en compositie. Dit wordt gedaan door het verstrekken van beurzen en het organiseren van workshops. Kortom, de Ton Schulten Stichting zet zich in voor het behoud en de promotie van het werk van Ton Schulten en wil zijn kunst toegankelijk maken voor een breed publiek, inclusief jonge kunstenaars.

Wil je weten wat Ton Schulten Stichting verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ton Schulten Stichting of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ton Schulten Stichting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ton Schulten Stichting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Ton Schulten Stichting reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ton Schulten Stichting

Bezoekers bekeken ook