Thuiscrèche 't Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl

Thuiscrèche 't Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl is een Kinderopvang gelegen aan Zoekerstraat 3 in Rossum.

Meer informatie over Thuiscrèche 't Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl in Rossum

Thuiscrèche 't Boernhoes is een unieke locatie gelegen op een kalverenopfokbedrijf in Rossum. Sonja Sleiderink runt de Thuiscrèche en biedt opvang aan maximaal vijf kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De voormalige melkstal is volledig omgebouwd tot Thuiscrèche en heeft aparte slaapkamers en een verschoonruimte voor de kinderen. Sonja heeft jarenlang gewerkt als klassenassistent en is gepassioneerd in het werken met kinderen en dieren. Op de locatie is er veel buitenruimte en een omheinde speeltuin, evenals een kleine kinderboerderij met kippen, eenden en een grote Vlaamse Reus. Binnen worden er activiteiten zoals knutselen, boekjes voorlezen en spelletjes spelen georganiseerd. Sonja werkt op basis van de seizoenen en het dagritme wordt bepaald op basis van de behoeften van de kinderen. Thuiscrèche 't Boernhoes voldoet aan de normen en richtlijnen van de Wet Kinderopvang en is veilig en kindvriendelijk ingericht. Sonja is VVE gecertificeerd middels de erkende VVE cursus Uk & Puk, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van het jonge kind.

Wil je weten wat Thuiscrèche 't Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuiscrèche 't Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuiscrèche 't Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuiscrèche 't Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Thuiscrèche 't Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuiscrèche ’t Boernhoes, Sonja Sleiderink, Rossum | thuiscreche.nl

Bezoekers bekeken ook