Thols

Thols is een Winkel gelegen aan Echelpoelweg 3 in Weerselo.

Meer informatie over Thols in Weerselo

THOLS Wonen, voorheen bekend als TeakGallery, is al meer dan 25 jaar een bekend begrip in Twente. Ze helpen klanten graag om hun interieur zo in te richten dat ze zich er thuis voelen. Ze bieden een volledige collectie meubelen en accessoires in verschillende woonstijlen, waaronder industrieel, modern en landelijk. THOLS Wonen weet als geen ander hoe je verschillende woonstijlen kunt combineren tot één geheel. In hun woonwinkel in Weerselo van bijna 3.000m2 vind je een unieke collectie meubels en accessoires voor ieder interieur. Ze willen graag van een huis een thuis maken voor hun klanten en hebben stylisten klaarstaan om te helpen bij het creëren van een unieke woonbeleving. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom THOLS Wonen.

Wil je weten wat Thols verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thols of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thols? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thols het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Thols reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thols

Bezoekers bekeken ook