Thar Design

Thar Design is een Webdesign gelegen aan Kipboomweg 15 in Agelo.

Meer informatie over Thar Design in Agelo

Thar Design is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webapplicaties en mobiele apps. Ze bieden maatwerk oplossingen voor specifieke wensen, zoals een reserveringssysteem, discussieforum of leerlingvolgsysteem. Met EditYourApp en EditYourWeb kunnen klanten zelf de inhoud van hun app of website wijzigen. Daarnaast bieden ze ook EditYourTV aan, waarmee informatie over het bedrijf kan worden getoond in openbare ruimtes of wachtkamers. Thar Design ontwikkelt gebruiksvriendelijke websites en mobiele apps met behulp van de nieuwste technieken. Ze hebben een ruime ervaring en kunnen zowel standaardoplossingen als maatwerk bieden. Klanten kunnen contact opnemen met Thar Design voor meer informatie over hun diensten.

Wil je weten wat Thar Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thar Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thar Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thar Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Thar Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thar Design

Bezoekers bekeken ook