Tennis Vereniging Saasveld

Tennis Vereniging Saasveld is een Tennisvereniging gelegen aan De Esch 3 in Saasveld.

Meer informatie over Tennis Vereniging Saasveld in Saasveld

Tennisvereniging Saasveld is een actieve en gezellige tennisclub voor jong en oud. De vereniging bestaat al sinds 1984 en heeft ongeveer 120 leden. Naast tennis worden er regelmatig toernooien en evenementen georganiseerd. Het bestuur en verschillende commissies zorgen voor de organisatie en het clubgebouw dient als gezellig trefpunt voor de leden. Er is ook een clubreglement om de bezoeken aan de club zo leuk en veilig mogelijk te maken. Een leuk feitje is dat de eerste clubkampioenschappen vanuit een tent zijn georganiseerd. Daarnaast is er nieuws over de Rabo Clubsupport en kun je kijken welke competities en toernooien er zijn en je daarvoor aanmelden. Als laatste worden de sponsoren van de club genoemd.

Wil je weten wat Tennis Vereniging Saasveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis Vereniging Saasveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis Vereniging Saasveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis Vereniging Saasveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Tennis Vereniging Saasveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis Vereniging Saasveld

Bezoekers bekeken ook