Teak Gallery

Teak Gallery is een Meubelgroothandel gelegen aan Echelpoelweg 3 in Weerselo.

Meer informatie over Teak Gallery in Weerselo

THOLS Wonen, voorheen TeakGallery, is al ruim 25 jaar een begrip in Twente. Ze helpen u graag om uw interieur zo in te richten dat u zich er fijn voelt. Ze bieden een volledige collectie meubelen en accessoires in verschillende woonstijlen, waaronder industrieel, modern en landelijk. Bij THOLS Wonen weten ze als geen ander hoe je verschillende woonstijlen kunt combineren tot één geheel. In hun woonwinkel in Weerselo van bijna 3.000m2 kunt u de unieke collectie bekijken. Ze willen van uw huis een thuis maken en hebben daarom stylisten klaarstaan om u te helpen. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom THOLS Wonen.

Wil je weten wat Teak Gallery verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Teak Gallery of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Teak Gallery? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Teak Gallery het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Teak Gallery reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Teak Gallery

Bezoekers bekeken ook