Tandartspraktijk Ruinemans

Tandartspraktijk Ruinemans is een Tandarts gelegen aan Denekamperstraat 11 in Ootmarsum.

Meer informatie over Tandartspraktijk Ruinemans in Ootmarsum

Bel voor een afspraak: 0541 291 942. Deze tandartspraktijk verzorgt alle behandelingen om uw gebit in goede conditie te houden. Ze doen dit met veel zorg en liefde voor het vak. De praktijk hecht veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en daarom is het bewust kleinschalig gehouden. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.15 uur tot 16.45 uur, en op vrijdag tot 12.00 uur. Het bezoekadres is Denekamperstraat 11b, 7631 AA Ootmarsum. In geval van spoed kunt u contact opnemen met de tandartsendienst buiten de openingstijden. Sinds 1 juli 2014 werken ze samen met Mondhygiënepraktijk Ootmarsum. Het team van de praktijk staat klaar om u te helpen en ze zijn weer geopend, ook voor spoedgevallen. U kunt mailen voor vragen of telefonisch contact opnemen met de praktijk.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Ruinemans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Ruinemans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Ruinemans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Ruinemans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Tandartspraktijk Ruinemans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Ruinemans

Bezoekers bekeken ook