t Trefpunt

t Trefpunt is een Sportcomplex gelegen aan Legtenbergerstraat 6 in Weerselo.

Meer informatie over t Trefpunt in Weerselo

Per 1 augustus 2023 zijn er in 't Trefpunt meerdere ruimtes te huur voor langere tijd. Daarnaast is het nu mogelijk om een 65" beeldscherm te reserveren voor gebruik in een vergaderzaal. De tuinploeg van 't Trefpunt heeft een nieuwe grasmaaier gekregen van Paus Agroservice. Ook werd tijdens een uitje het officiële afscheid van beheerder Gerard Evelo gevierd. Het Trefpunt is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Verder nam Henk Löbker afscheid als beheerder en werd opgevolgd door Jeroen Russchenkamp. Er vestigt zich ook een nieuwe dorpsbieb in 't Trefpunt en de Vereniging Heemkunde oalde gemeente Weersel is nu ook daar gevestigd.

Wil je weten wat t Trefpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Trefpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Trefpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Trefpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar t Trefpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Trefpunt

Bezoekers bekeken ook