t 'Bakhoes

t 'Bakhoes is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 12 in Ootmarsum.

Meer informatie over t 'Bakhoes in Ootmarsum

Welkom bij 't Bakhoes in Ootmarsum! Bij ons kunt u genieten van een gevarieerde menukaart met onder andere verse broodjes, pulled pork, huisgemarineerde spareribs en huisgemaakte tomatensoep. Ook serveren wij heerlijke Manetti koffie met wat lekkers. U kunt bij ons in een gezellige sfeer eten en drinken, maar ook uw bestelling meenemen of een lunch op uw bedrijf laten verzorgen. Daarnaast bieden wij catering op locatie en de mogelijkheid om te brunchen. Al onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten, zoals het brood van Echte Bakker Hans van Benthem en het vlees van de slager. Kom langs bij 't Bakhoes en geniet van onze Twentse nuchterheid op een eerlijke manier geserveerd!

Wil je weten wat t 'Bakhoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t 'Bakhoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t 'Bakhoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t 'Bakhoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar t 'Bakhoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t ‘Bakhoes

Bezoekers bekeken ook