Studio Live

Studio Live is een Winkel gelegen aan Bisschopstraat 41b in Weerselo.

Meer informatie over Studio Live in Weerselo

Studio LiVE is een plek waar creativiteit, plezier en beleving centraal staan. Linda en Marijke, de eigenaren van Studio LiVE, zijn creatieve duizendpoten die met enthousiasme en passie van elk moment een feestje maken. Ze organiseren kinderfeestjes, creatieve workshops en hebben een winkel vol mooie producten voor creatievelingen. Met een vrolijke noot en persoonlijke aanpak staan ze altijd klaar met unieke en creatieve ideeën en oplossingen. Ze bieden onder andere knutselfeestjes thuis, workshops, hobby- en handwerkproducten, zelfmaakpakketten, themafeestjes, speurtochten en verhuur van oud-Hollandse spellen aan. Studio LiVE is gevestigd in de buurt van Enschede, Losser, Hengelo, Borne, Almelo, Vriezenveen, Tubbergen, Denekamp, Ootmarsum en Oldenzaal en is gemakkelijk te bereiken.

Wil je weten wat Studio Live verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Live of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Live? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Live het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Studio Live reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Live

Bezoekers bekeken ook