Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop'

Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' is een Kapper gelegen aan Grotestraat 12 in Denekamp.

Meer informatie over Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' in Denekamp

Marijke Benneker is het gezicht achter Studio Flexxup. Ze begon in 2005 als kapster aan huis en werkte daarnaast als styliste en visagiste voor commerciële bedrijven. Haar passie lag vooral bij styling en visagie. In 2011 opende ze haar eigen salon aan huis, die al snel groter werd. Ze specialiseerde zich als bruidsstyliste en werkte internationaal, onder andere in Italië en Duitsland. In 2019 opende ze samen met collega Britt Koehorst een 'Shop in shop' in het centrum van Denekamp. Op 1 september 2023 verhuisden ze naar de Brinkstraat 42 in Denekamp, waar ze een allround Barber & Beautyshop openden genaamd 'De Brink'. In deze nieuwe salon zijn meerdere bedrijven uit de beautybranche gevestigd, waaronder salon Beautyline Twente van Tanya Teterina. In 'De Brink' kan je terecht voor onder andere permanente make-up, huidverjonging en schoonheidsbehandelingen. De salon biedt een relaxte sfeer en een fijne ongedwongen salonbeleving.

Wil je weten wat Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Studio Flexxup 'Barber & Beauty Shop' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio Flexxup ‘Barber & Beauty Shop’

Bezoekers bekeken ook