Stichting Heemkunde Denekamp

Stichting Heemkunde Denekamp is een Museum gelegen aan Kerkplein 4 in Denekamp.

Meer informatie over Stichting Heemkunde Denekamp in Denekamp

De website van Heemkunde Denekamp geeft informatie over de taal, cultuur, geschiedenis en natuur van Denekamp en omgeving. De stichting wil het dagelijks leven verbinden met het verleden door kennisoverdracht en zorg voor landschap, monumenten en natuur. Op de website is informatie te vinden over de historie van Denekamp en de doelstellingen van de stichting. Daarnaast is er een fotoalbum met oude foto's en wordt elk kwartaal het tijdschrift 't Onderschoer uitgebracht met historische verhalen. Mensen kunnen donateur worden en ontvangen dan elk kwartaal het tijdschrift. Het Heemhoes is geopend van maandag tot en met donderdag en er kunnen ook telefonisch afspraken worden gemaakt.

Wil je weten wat Stichting Heemkunde Denekamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Heemkunde Denekamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Heemkunde Denekamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Heemkunde Denekamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Stichting Heemkunde Denekamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Heemkunde Denekamp

Bezoekers bekeken ook