Sterrenkubus

Sterrenkubus is een Bed & Breakfast gelegen aan Dorpsstraat 7a in Lattrop-Breklenkamp.

Meer informatie over Sterrenkubus in Lattrop-Breklenkamp

Wil je genieten van de sterrenhemel vanuit je bed? Dat kan in de unieke Sterrenkubus op het platteland. Dit houten huisje met gedurfd design en doordachte functionaliteit biedt het ultieme gevoel van in de open lucht slapen, gecombineerd met een interieur dat 'cocooning' oproept. De kubusvorm met transparante koepel op het dak zorgt voor een prachtig uitzicht op de sterrenhemel. De Sterrenkubus is minimalistisch maar comfortabel ingericht en is volledig recyclebaar en mobiel. Elke kubus is genoemd naar een ster die vanuit Nederland te zien is. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een romantisch verblijf met een heerlijke stoofpot en ontbijt, een seizoensarrangement met een vuurkorf en versnapering, en een weekendarrangement met een viergangendiner en Twentse table d'hôte. De Sterrenkubussen staan op Erfgoed Bossem, een biologische boerderij in Noordoost Twente waar je ook kunt genieten van puur eten en slapen en een bezoek kunt brengen aan de Cosmos Sterrenwacht. De Sterrenkubus is een creatie van Erfgoed Bossem en er zijn nog meer verrassende logeerconcepten beschikbaar.

Wil je weten wat Sterrenkubus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterrenkubus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterrenkubus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterrenkubus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Sterrenkubus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterrenkubus

Bezoekers bekeken ook