Omgevingsvergunning Johanninksweg 68 in Denekamp, Dinkelland

DeDinkellandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning Johanninksweg 68 in Denekamp, Dinkelland.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 1 juni 2013 zes weken het volgende ontwerpbesluit in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ter inzage ligt: Locatie: Johanninksweg 68, kadastraal bekend sectie N, nummers: 295, 296, 297, 1009 en 1385 in Denekamp Voor: verbouwen en uitbreiden tuincentrum met plaatsing bijgebouw De papieren exemplaren van het ontwerpbesluit liggen voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Denekamp. U kunt het ontwerp van een omgevingsvergunning die in strijd is met het bestemmingsplan maar waarbij sprake is van een goede ruimtelijke ordening en onderbouwing tevens digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.Dinkelland.nl onder ‘bestuur en organisatie > beleidsnota’s > ter inzage’. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college, Postbus 11, 7590 AA te Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat daarvoor een afspraak is gemaakt met één van de medewerkers via het algemene telefoonnummer 0541-854100.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Ruimtelijke ordening, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2013.

Dit artikel verscheen op deDinkellandgids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dinkelland, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDinkellandgids.nl
Redactie deDinkellandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dinkelland
  2. stcrt-2013-14427

Gerelateerde berichten