Stadshotel Ootmarsum

Stadshotel Ootmarsum is een Hotel gelegen aan Westwal 1 in Ootmarsum.

Meer informatie over Stadshotel Ootmarsum in Ootmarsum

Aan de rand van het centrum van Ootmarsum staat Stadshotel Ootmarsum, een hotel dat bekend staat om zijn sfeer en gastvrijheid. Het hotel is ideaal voor groepsreizen, waarbij arrangementen met dag- en avondprogramma's worden aangeboden. Ook individuele reizigers zijn welkom in het hotel, dat gelegen is in het oudste stadje van Twente. Ootmarsum biedt een historisch stadscentrum met oude gebouwen, boetiekjes en galerieën, en een prachtige omgeving met glooiende essen en groene heuvels. Ronald en Tineke Bults zijn de eigenaren van het hotel en verwelkomen de gasten met gastvrijheid en vernieuwde kamers.

Wil je weten wat Stadshotel Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadshotel Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadshotel Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadshotel Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Stadshotel Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadshotel Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook