Sportvereniging "Utile Dulci"

Sportvereniging "Utile Dulci" is een Voetbalclub gelegen aan De Echelpoel, Gunnerstraat 31 in Weerselo.

Meer informatie over Sportvereniging "Utile Dulci" in Weerselo

UD Weerselo organiseert verschillende activiteiten, zoals regiotrainingen, de competitieronde en een TC/HO bijeenkomst. Daarnaast is er een train-de-trainer evenement gepland. Verder wordt er teruggeblikt op de algemene ledenvergadering van 2023 en is er een Deutscher Abend Neun gepland op 26 oktober 2023. Ook is UD Weerselo blij met de RaboClubSupport Cheque van 2023. Er is een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering op 12 oktober 2023 en er wordt aandacht besteed aan zonnepanelen. Daarnaast kunnen leden kleding met het UD logo bestellen in de webshop.

Wil je weten wat Sportvereniging "Utile Dulci" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging "Utile Dulci" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging "Utile Dulci"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Utile Dulci" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Sportvereniging "Utile Dulci" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging “Utile Dulci”

Bezoekers bekeken ook