Sportpark 'n Tooslag

Sportpark 'n Tooslag is een Sportcomplex gelegen aan Alleeweg 21 in Ootmarsum.

Meer informatie over Sportpark 'n Tooslag in Ootmarsum

Aankomende maandag 16 oktober en waarschijnlijk ook dinsdag 17 oktober is het niet mogelijk om te trainen bij KOSC vanwege werkzaamheden aan een meterkast op het sportpark. Daarnaast zal de kantine ook gesloten zijn. Op woensdag 25 oktober wordt er een voetbaldag georganiseerd waarbij spelers een vriend of vriendin kunnen meenemen. Er worden vrijwilligers gezocht die gastvrouw of gastheer willen zijn voor het Team-van-de-Week bij ongeveer 6 thuiswedstrijden per seizoen. Daarnaast is de kantinecommissie per direct op zoek naar kantinepersoneel, voornamelijk op vrijdagavond en zaterdagochtend. Het eerste elftal van KOSC is uitgeschakeld in de beker, ondanks een vroege voorsprong verloren ze met 3-1 van GVV Eilermark. De eerste Bingo bij KOSC was een succes met 38 deelnemers. Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd gemeld dat KOSC er goed voor staat als vereniging, met stabiele inkomsten en uitgaven en groeiende sponsorinkomsten. KOSC 1 is na vier wedstrijden alleen koploper in de vierde klasse, mede doordat ook het nog ongeslagen UD Weerselo verrassend verloor van Haarle.

Wil je weten wat Sportpark 'n Tooslag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark 'n Tooslag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark 'n Tooslag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark 'n Tooslag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Sportpark 'n Tooslag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark ’n Tooslag

Bezoekers bekeken ook