SnowiseSports

SnowiseSports is een Sportwinkel gelegen aan Deurningerstraat 22 in Deurningen.

Meer informatie over SnowiseSports in Deurningen

Ben je van plan om op wintersport te gaan en wil je je goed voorbereiden? Dan zijn de skilessen en snowboardlessen van SnowiseSports iets voor jou. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren skiërs en snowboarders. Kinderen kunnen al vanaf 4 jaar beginnen met skiën en vanaf 8 jaar met snowboarden. De groepen zijn klein, met maximaal 3 cursisten van hetzelfde niveau. Tijdens de lessen kun je gratis gebruik maken van al het materiaal. Het is aan te raden om met 7 lessen te beginnen, die elk 3 keer 10 minuten duren. Je kunt online een les reserveren en zelf de lesdata inplannen. Na de les kun je gezellig een drankje doen in de bar. Door de persoonlijke begeleiding van de leraren leer je snel en veilig de basis van het skiën of snowboarden. Ook gevorderden krijgen handige tips en tricks om hun techniek te verbeteren. Je kunt zelf bepalen wanneer je de lessen volgt, maar het is belangrijk dat er maximaal 1 week tussen de lessen zit. Er zijn verschillende leskaarten beschikbaar, die je online kunt kopen. Alle lessen zijn flexibel te reserveren, maar je kunt ook vaste tijden plannen bij een cursus aanbieding. Het dragen van sportkleding en lange sokken is verplicht, maar je mag je eigen schoenen en helm meenemen. De lessen vinden plaats op een rollende baan, waar je samen met 2 anderen staat en waar de leraar verantwoordelijk is voor de veiligheid. Kom gerust langs om te kijken of bel voor meer informatie.

Wil je weten wat SnowiseSports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SnowiseSports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SnowiseSports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SnowiseSports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar SnowiseSports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SnowiseSports

Bezoekers bekeken ook