Snellers Fietsen

Snellers Fietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Koehorstmaat 12 in Deurningen.

Meer informatie over Snellers Fietsen in Deurningen

Bij Snellers, de fietsenwinkel van Oost-Nederland, vind je een uitgebreide collectie fietsen van bekende merken zoals Gazelle, Batavus, Giant, Sparta en Merida. Naast stadsfietsen zijn wij ook gespecialiseerd in e-bikes. Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en we hebben ons de laatste 10 jaar gericht op elektrische fietsen. Naast de verkoop van elektrische fietsen bieden wij ook periodiek onderhoud en reparaties aan in onze filialen in Enschede en Deurningen. Onze monteurs hebben specifieke merkkennis en zorgen goed voor je fiets. Bij aankoop van een nieuwe fiets via onze webshop of in de winkel, wordt de fiets gratis geleverd en is het mogelijk om je oude fiets in te ruilen. Onze verkopers helpen je graag bij de aankoop en bieden een goede inruilprijs. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon, Facebook of het contactformulier op onze website voor meer informatie. Snellers staat bekend om het grote assortiment, de beste prijzen, snelle levering en top service. Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. We hebben filialen in Deurningen, Enschede en Neuenhaus (Duitsland).

Wil je weten wat Snellers Fietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snellers Fietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snellers Fietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snellers Fietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Snellers Fietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snellers Fietsen

Bezoekers bekeken ook