Slagerij Kappelhof

Slagerij Kappelhof is een Slagerij gelegen aan Nordhornsestraat 18 in Denekamp.

Meer informatie over Slagerij Kappelhof in Denekamp

De Zaak vol Smaak is een ambachtelijke slagerij die veel meer biedt dan alleen vlees en vleeswaren. Ze hebben een assortiment dat draait om lekker eten van ambachtelijke kwaliteit. Daarnaast inspireren ze klanten met heerlijke recepten en geven ze graag bereidingsadvies. Een van hun specials is de Gratinburger, de lekkerste burger van het huis met een topping van kaas en reepjes rookspek. Deze burger is verkrijgbaar van 23 oktober t/m 5 november. Naast vlees en vleeswaren bieden ze ook varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen, barbecueproducten, gourmet, maaltijden en grillproducten aan. De contactgegevens en openingstijden van de slagerij zijn te vinden op hun website. Ook vermelden ze dat de allergenen van al hun producten bekend zijn en dat klanten hiernaar kunnen vragen bij aankoop in de winkel.

Wil je weten wat Slagerij Kappelhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Kappelhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Kappelhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Kappelhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Slagerij Kappelhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Kappelhof

Bezoekers bekeken ook