Slagerij Blokhuis

Slagerij Blokhuis is een Slagerij gelegen aan Brinkstraat 63-65 in Denekamp.

Meer informatie over Slagerij Blokhuis in Denekamp

Bij Uw Slager Blokhuis kunt u al 100 jaar genieten van traditie en kwaliteit. Het verse vlees is afkomstig van eigen slachting en de meeste vleeswaren en worstsoorten worden volgens traditionele recepten in de worstmakerij gemaakt. De runderen en varkens worden zorgvuldig geselecteerd bij lokale boeren en worden vervolgens geslacht en verwerkt in de slagerij. Naast vers vlees biedt Uw Slager Blokhuis ook heerlijke vleeswaren, huisgemaakte maaltijden en salades. U kunt zowel in de slagerij zelf als online in de webshop terecht. Het vlees is gegarandeerd eerlijk en van hoge kwaliteit, doordat het vee zelf geslacht wordt. Het assortiment bestaat voor 90% uit producten uit de eigen worstmakerij, waar Meester Worstmaker Christian Blokhuis met liefde en ambachtelijkheid de vleeswaren bereidt. U kunt het verschil proeven en bent verzekerd van bijzondere vleeswaren met de smaak van vroeger. Bij Uw Slager Blokhuis staat de klantenservice hoog in het vaandel en kunt u terecht voor meer informatie.

Wil je weten wat Slagerij Blokhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Blokhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Blokhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Blokhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Slagerij Blokhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Blokhuis

Bezoekers bekeken ook