Skik Borrels & Bites

Skik Borrels & Bites is een Café gelegen aan nicolaasplein 3 in Denekamp.

Meer informatie over Skik Borrels & Bites in Denekamp

Bij Skik Borrels & Bites kun je genieten van gezelligheid en plezier zonder het eten over te slaan. Op de borrelplanken vind je heerlijke gerechten zoals flammkuchen, kiphaasjes en uienringen. Alles is op smaak en betaalbaar, perfect voor de echte foodies. Later op de avond gaat het muziekvolume omhoog en mag er gedanst worden. Skik Borrels & Bites is gevestigd op Nicolaasplein 3 in Denekamp. Je kunt contact met hen opnemen via 0541 354 308 of info@skikborrelsenbites.nl. Volg ook hun Instagram-account voor meer informatie.

Wil je weten wat Skik Borrels & Bites verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skik Borrels & Bites of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skik Borrels & Bites? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skik Borrels & Bites het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Skik Borrels & Bites reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skik Borrels & Bites

Bezoekers bekeken ook