Sint Plechelmus kerk

Sint Plechelmus kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Sint Plechelmusplein 5 in Deurningen.

Meer informatie over Sint Plechelmus kerk in Deurningen

Op de website van de Plechelmus Parochie is veel informatie te vinden over de R.K. Plechelmusparochie. Je kunt beginnen bij een van de leeftijdsgroepen en belangrijke pagina's bekijken zoals KerkTV, vieringen in de kerken, de Geloofsgemeenschappen en informatie over wat te doen bij overlijden. Je kunt ook gericht zoeken via de zoekfunctie. Als je vragen hebt of een verzoek, kun je contact opnemen via de contactpagina. Voor spoedgevallen kun je telefonisch contact opnemen met de Pastores, waarvan de telefoonnummers te vinden zijn op de contactpagina of via de zoekfunctie. Daarnaast zijn er ook pagina's te vinden over vieringen, het aansteken van kaarsjes, Parochiële Caritas, het Pastoresteam, doop, eerste heilige communie, het Heilig Vormsel en verschillende leeftijdsgroepen. Ook is er meer te lezen over de geschiedenis van de H. Plechelmus. Je kunt snel naar belangrijke pagina's gaan en er is informatie te vinden over leeftijd, locaties, media en de organisatie.

Wil je weten wat Sint Plechelmus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Plechelmus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Plechelmus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Plechelmus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Sint Plechelmus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Plechelmus kerk

Bezoekers bekeken ook