Schoonheidssalon Unique

Schoonheidssalon Unique is een Schoonheidssalon gelegen aan Ottershagenweg 3 in Oud Ootmarsum.

Meer informatie over Schoonheidssalon Unique in Oud Ootmarsum

Welkom op de website van Schoonheidssalon Unique, eigendom van Sharon Bruggink sinds 2005. Hier geloven we dat tijd het mooiste cadeau is en bieden we momenten van ontspanning aan. We zeggen nee tegen huidonvriendelijke ingrediënten en werken met producten van Ik Skin Perfection. We bieden cadeaubonnen en verwenpakketten aan. Onze salon is klein, professioneel en gezellig, en een goede verzorging van de huid is essentieel voor een mooie uitstraling. We werken met Ik Skin Perfection producten die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten en stap voor stap de huid verbeteren. Voor persoonlijk advies staan we graag voor je klaar. Daarnaast bieden we ook producten van het merk Loveli aan, zoals deodorants en verzorgingsproducten. Verder hebben we de Award-winning MARC INBANE tanning spray in ons assortiment. Voor meer informatie over onze behandelingen en om een afspraak te maken, kun je terecht op onze Instagram- en Facebookpagina.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Unique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Unique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Unique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Unique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Schoonheidssalon Unique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Unique

Bezoekers bekeken ook