Schoonheidssalon Elena

Schoonheidssalon Elena is een Schoonheidssalon gelegen aan Winhofflaan 9 in Ootmarsum.

Meer informatie over Schoonheidssalon Elena in Ootmarsum

Elena Rouwers heet ons hartelijk welkom op haar website, waar ze haar schoonheidssalon presenteert. Ze is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft ook diploma's voor pedicure, manicure en nagelstyling. Ze heeft haar eerste werkervaring opgedaan bij bekende bedrijven zoals Hotel de Wiemsel en De Holtweijde. Elena werkt ontspannen en laagdrempelig vanuit haar huis, waar ze een professionele ruimte heeft ingericht. Ze staat bekend om haar kwaliteit en langdurig effect, en maakt gebruik van topmerken zoals Maria Galland, Alessandro, Biosculpture, Gehwol en Pedix. De klant staat centraal en voordat ze behandelingen en producten adviseert, doet ze een huidanalyse. Haar contactgegevens zijn te vinden op haar website, evenals de prijslijst en links naar haar social media.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Elena verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Elena of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Elena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Elena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Schoonheidssalon Elena reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Elena

Bezoekers bekeken ook