Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum

Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum is een Schoonheidssalon gelegen aan Van Bodelswingstraat 40 in Ootmarsum.

Meer informatie over Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum in Ootmarsum

In het prachtige Ootmarsum runt Anniek van Benthem sinds 2009 met veel passie de beautysalon 'Charming Beauty'. Hier kunnen klanten terecht voor beauty behandelingen en huidverzorgingsadvies. Er wordt gewerkt met de producten van Alcina & Meditopics. Als je meer informatie wilt dan wat er op de website staat, kun je gerust bellen. De contactgegevens van Anniek van Benthem zijn 06 - 55 68 96 44 en anniek@charmingbeauty.nl. De salon is gevestigd aan de Van Bodelswingstraat 40 in Ootmarsum en de openingstijden zijn op dinsdag van 8.45 tot 17.30, op woensdag van 8.30 tot 12.30 en op vrijdag van 8.45 tot 17.30.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Charming Beauty Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook