Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum

Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum is een Museum gelegen aan Keerweer 2 in Ootmarsum.

Meer informatie over Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum in Ootmarsum

In het Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum is het mogelijk om een digitale rondleiding te volgen. Deze audiotour bevat 10 infopunten die corresponderen met genummerde infobordjes in de vertrekken en vitrines. Met behulp van een eigen smartphone of tablet, of een uitleen smartphone bij de balie, kan men de QRcode scannen om gesproken en visuele informatie te ontvangen. Het museum is mooi ingericht met klassen uit verschillende tijdperken, zoals de jaren 20 en 60, maar ook een klas uit 1662, een handwerkklas en een kleuterklasje met Fröbel en Montessori materiaal. Daarnaast zijn er vitrinekasten met schrijfmateriaal, leesmethodes en rekenmethodes, en hangen de muren vol met schoolplaten van bekende illustratoren. Voor mensen met een beperking is er een lift beschikbaar. Een bezoek aan het Schoolmuseum is een feest der herkenning waarbij men de ontwikkeling van het onderwijs door de eeuwen heen kan ervaren. Groepslessen kunnen op aanvraag worden gegeven.

Wil je weten wat Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook