Schildersbedrijf Geelen V.O.F.

Schildersbedrijf Geelen V.O.F. is een Schilder gelegen aan Hoofdstraat 23 in Deurningen.

Meer informatie over Schildersbedrijf Geelen V.O.F. in Deurningen

Geelen Schilder Spuitbedrijf is een specialist op het gebied van brand- en waterschade. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronder schilderwerk, spuitwerk, behang en glaswerk. Het schildersbedrijf is opgericht in 1974 door Harry en Maria Geelen. Harry is verantwoordelijk voor de uitvoeringswerkzaamheden, terwijl Maria zich bezighoudt met de winkel en advies op maat in kleur en behang. De winkel en het schildersbedrijf bevinden zich aan de Hoofdstraat 23 in Deurningen. Daarnaast heeft het bedrijf ook een spuitbedrijf aan de Oosterveldsingel 35-c in Hengelo.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Geelen V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Geelen V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Geelen V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Geelen V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Schildersbedrijf Geelen V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Geelen V.O.F.

Bezoekers bekeken ook