Schaatsclub Ootmarsum

Schaatsclub Ootmarsum is een Winkel gelegen aan Alleeweg 9 in Ootmarsum.

Meer informatie over Schaatsclub Ootmarsum in Ootmarsum

Sporro introduceert een omnisportvereniging in Ootmarsum. Het begon als de Schaatsclub Ootmarsum, maar is nu uitgebreid met activiteiten zoals wielrennen en mountainbiken. Er staan verschillende evenementen op de agenda, zoals de 4Peaks en een oriënteertafel. Er wordt geschaatst op de IJsbaan Twente in Enschede, waar ook een vertrekpunt is bij sporthal De Schalm. Voor meer informatie over een mountainbike-evenement moet je niet via Sporro inschrijven, maar de link volgen. Je kunt contact opnemen met Sporro door een mail te sturen naar taairaterces.[antispam].@sporro.nl.

Wil je weten wat Schaatsclub Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schaatsclub Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schaatsclub Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schaatsclub Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Schaatsclub Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schaatsclub Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook