Salon Odylia

Salon Odylia is een Schoonheidssalon gelegen aan De Mors 119 in Ootmarsum.

Meer informatie over Salon Odylia in Ootmarsum

Salon Odylia is een expert op het gebied van permanente make-up, met meer dan 25 jaar ervaring. Ze bieden een persoonlijke benadering, professionele aanpak en geven persoonlijk kleuradvies. Het doel van de salon is om de natuurlijke schoonheid van klanten te versterken door middel van subtiele accenten met permanente make-up. Salon Odylia biedt ook privé-lessen aan in permanente make-up en werkt met de nieuwste technieken. De eigenaar is Stivas gediplomeerd, kernlid bij de Anbos en heeft een GGD vergunning. Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor het verwijderen van foutieve permanente make-up, tatoeages en pigmentvlekken. De salon plaatst regelmatig nieuwe foto's op hun Facebookpagina.

Wil je weten wat Salon Odylia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Odylia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Odylia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Odylia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Salon Odylia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Odylia

Bezoekers bekeken ook