Salon Louise

Salon Louise is een Kapper gelegen aan Sint Remigiusstraat 11 in Weerselo.

Meer informatie over Salon Louise in Weerselo

Salon Louise verwelkomt bezoekers op hun website en kondigt aan dat ze vanaf aanstaande maandag weer open zijn na een periode van sluiting. Ze begrijpen dat mensen graag naar de kapper willen en hebben hun openingstijden verruimd om iedereen snel van dienst te kunnen zijn. Als je klachten hebt, wordt gevraagd om het bezoek aan de salon uit te stellen. Ze wensen iedereen veel gezondheid en hopen iedereen snel te zien. Het adres en contactgegevens van de salon worden vermeld, evenals de openingstijden. Ze zijn gesloten van woensdag 22 tot en met zaterdag 25 juli vanwege vakantie. Betalen met pin is mogelijk bij Salon Louise.

Wil je weten wat Salon Louise verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Louise of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Louise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Louise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Salon Louise reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Louise

Bezoekers bekeken ook