Salon Loes Natural Beauty

Salon Loes Natural Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Voltaweg 2 in Denekamp.

Meer informatie over Salon Loes Natural Beauty in Denekamp

Bij salon Loes Natural Beauty staat gezondheid centraal. Voeding, sport, verzorging en schoonheid zijn belangrijk in het leven van Loes Westerhof, de eigenaresse. Ze gelooft dat de conditie van je huid een weerspiegeling is van je innerlijke gezondheid. Daarom gebruikt ze natuurlijke producten om haar klanten intens te verzorgen. Ze biedt advies en behandelingen op maat, ook voor gevoelige huidtypes. Je kunt Loes Natural Beauty vinden op de Voltaweg in Denekamp. De salon is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, op woensdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Voor dagelijkse tips over voeding, sport, verzorging en schoonheid kun je de salon volgen op Facebook en Instagram.

Wil je weten wat Salon Loes Natural Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Loes Natural Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Loes Natural Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Loes Natural Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Salon Loes Natural Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Loes Natural Beauty

Bezoekers bekeken ook