Ristorante Il Municipio

Ristorante Il Municipio is een Italiaans restaurant gelegen aan Burgemeester Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Meer informatie over Ristorante Il Municipio in Denekamp

Ristorante Il Municipio is een Italiaans restaurant gevestigd in Denekamp. Het restaurant is gevestigd in het voormalige gemeentehuis en heeft een gezellige Italiaanse sfeer. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag voor diner en afhaal. Op de agenda kunnen afwijkende openingstijden worden gevonden. Het restaurant biedt ook Italiaanse gerechten om mee te nemen, evenals sushi op bepaalde dagen. De chef-kok en gastvrouw zijn allebei van Italiaanse afkomst en gebruiken streekproducten uit Italië en Twente in hun gerechten. Het restaurant kan ook worden gehuurd voor evenementen. Er zijn cadeaubonnen beschikbaar om cadeau te doen en er zijn ook andere faciliteiten beschikbaar, zoals vergaderzalen. Het adres van het restaurant is Burg. Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp.

Wil je weten wat Ristorante Il Municipio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ristorante Il Municipio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ristorante Il Municipio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ristorante Il Municipio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Ristorante Il Municipio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ristorante Il Municipio

Bezoekers bekeken ook