Restaurant 't Pläske Ootmarsum

Restaurant 't Pläske Ootmarsum is een Restaurant gelegen aan Kerkplein 24 in Ootmarsum.

Meer informatie over Restaurant 't Pläske Ootmarsum in Ootmarsum

Bij restaurant 't pläske Ootmarsum geniet je van een stijlvolle en gezellige sfeer zonder diep in de buidel te tasten. Ze hechten veel waarde aan Twentse gastvrijheid en snelle service. Of je nu zin hebt in een kopje koffie met een lekkernij, een uitgebreide lunch, een smaakvol diner of een gezellige borrel op het terras, bij 't pläske hebben ze voor ieder wat wils. Je kunt ook reserveren, afhalen of met een groep komen eten. Het menu biedt een ruime keuze aan gerechten, van koude voorgerechten zoals carpaccio en rode bieten carpaccio tot warme voorgerechten zoals champignons in bierbeslag en gamba's. Daarnaast zijn er diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten, salades en kindermenu's beschikbaar. Het restaurant is dagelijks geopend van 10:30 tot 21:00 en is gelegen aan het Kerkplein 24 in Ootmarsum. Je kunt contact opnemen via 0541 291515 of info@plaske.nl.

Wil je weten wat Restaurant 't Pläske Ootmarsum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Pläske Ootmarsum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Pläske Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Pläske Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Restaurant 't Pläske Ootmarsum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Pläske Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook