Restaurant Papillon Country Resort

Restaurant Papillon Country Resort is een Restaurant gelegen aan Kanaalweg 30 in Denekamp.

Meer informatie over Restaurant Papillon Country Resort in Denekamp

Bij Papillon Country Resort kun je genieten van lekker eten in het restaurant. Het restaurant staat bekend om de goede service en het eten dat met passie en liefde bereid wordt. Op de menukaart staan ook gerechten voor kinderen en gasten met speciale dieetwensen. Naast een heerlijk diner kun je ook ontspannen in de knusse zithoekjes en woonkamer onder het genot van een drankje en hapje. Je kunt er ook voor kiezen om maaltijden af te halen en deze op je eigen terras te eten. Elke ochtend is er een uitgebreid ontbijt en je kunt er ook voor kiezen om half pension te boeken, waarbij ontbijt en diner inbegrepen zijn. De kosten hiervoor zijn €46 per volwassene en €19 per kind. Kortom, bij Papillon Country Resort kun je genieten van heerlijk eten en een goede service.

Wil je weten wat Restaurant Papillon Country Resort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Papillon Country Resort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Papillon Country Resort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Papillon Country Resort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Restaurant Papillon Country Resort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Papillon Country Resort

Bezoekers bekeken ook