Restaurant De Witte Hoeve

Restaurant De Witte Hoeve is een Tapas restaurant gelegen aan Vasserweg 34 in Nutter.

Meer informatie over Restaurant De Witte Hoeve in Nutter

Restaurant De Witte Hoeve is een romantisch Engels ingericht restaurant gelegen aan de voet van de Nutter Es tussen Vasse en Ootmarsum. Het restaurant biedt plaats aan tachtig gasten en heeft een ruim terras en zonnige serre. Hier kunnen gasten genieten van heerlijke gerechten uit de Franse keuken, met de nadruk op seizoens- en streekproducten. Vanaf 1 januari 2024 zal het restaurant echter geen diners meer serveren, maar wel ontbijt voor gasten van de nieuwe luxe B&B kamers en het vakantiehuis. Dit besluit is genomen vanwege de moeilijkheden bij het vinden van horecapersoneel en de stijgende prijzen van inkoop en energie. Het restaurant zal beschikbaar zijn voor verhuur voor bijvoorbeeld vergaderingen en feestjes. De jaarlijkse tradities, zoals de buitenresidentie van de Spekscheeters uit Vasse en het ontbijt van de Poaskearls uit Ootmarsum, zullen wel doorgaan. Het restaurant blijft open tot en met 30 december 2023.

Wil je weten wat Restaurant De Witte Hoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Witte Hoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Witte Hoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Witte Hoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dinkelland. Opzoek naar Restaurant De Witte Hoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Witte Hoeve

Bezoekers bekeken ook